Uquip Kamp Sandalyesi ve Doğa Mobilyaları

16-10-2023 22:11
Uquip Kamp Sandalyesi ve Doğa Mobilyaları

Uquip 

Kamp Sandalyesi şeçiminde kampçılar ve karavancılar tarafından en çok tercih edilen markalardan olan Alman Uquip markası ürünleri yüksek Alman mühendisliği ile geliştirilmiş olup, Olağanüstü işçilik ve yüksek kaliteli malzemelerin birleşimini içerir.

Yüksek kalite ve eşsiz tasarımının yanında Uquip, sıradışı renk kombinasyonları ve Moda konusunda kamp, karavan ve tüm dış mekan aktiviteleri kullanımlarına uygun zengin doğa mobilyaları koleksiyonuna sahiptir.
Uquip koleksiyonu içinde kampçılar ve karavan tutkunları için efsane olmuş modellerin bağzıları Uquip Roxy, ve Uquip Becky, gibi katlanır kamp sandelyesi yanında Uquip Justy, ve Uquip Rocky, gibi çok fonksiyonlu kamp sandeleyside mevcuttur.

Uquip kamp masası, diğer Uquip ürünlerinde olduğu gibi yüksek kalite ve eşsiz tasarıma sahiptir. Kamp masası grubu içinde katlanır kamp masası, portatif kamp masası, ultra hafif kamp masası gibi pek çok ürün mevcuttur.
Uquip Variety M Katlanır Kamp masası, kurulumu ve toplaması kolay, son derece sağlam ve hafif, ve yüksekliği ayrı ayrı ayarlanabilen ayaklara sahip hafif alüminyum katlanır kamp masası aynı zamanda tasarımı ilede dikkat çekiyor.

Uquip ürünleri günluk hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor, shilde, balık tutarken veya güzel bir manzaraya karşı mola verirken Uquip marka ürünler konforunuz için size eşlik eder.
Sahilde güneşlenmek için kullanbileceğiniz Uquip Sandy ve Uquip Sandy XL dinlenme koltuğu küçük boyutları ve konforu ile anın keyfini çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Uquip sandalye fiyatları üstün ürün kalitesine göre rekabetçi ve herkesin kullanımı için uygundur. Uquip'in Fiyat performans ürünü olan Uquip Comfy katlanır kamp sandalyesi bunun gerçek bir sonucudur. 

Alman Uquip Markası ürün geliştirme ve tasarım konusunda kampçılardan, doğa yürüyüşçülerden, karavan kullanıcılarına kadar farklı kategorilerde tüm otoritelerin görüşlerini almaktadır.

Uquip markalı ürünler; yüksek kalite, konfor ve şık tasarım içeren ürünlerini üretim aşamasında Alman mühendisliği ile birleştiriyor.
Markanın ruhunda doğa tutkunlarına konforlu ve işlevsel ürünler sunmak, ve bu ürünleri lifestyle çizgilerle birleştirmek var.

Uquip Türkiye, genel merkezi istanbulda bulunmaktadır. Uquip Türkiye Distribütörü OxyOutdoor “Oksijen Doğa Sporları iç ve Dış Ticaret Ltd. Şti.geniş Uquip ürün koleksiyonunu doğaseverlerin hizmetine sunmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.