Outwell Kamp Ürünleri Türkiye'de

21-04-2023 00:48
Outwell Kamp Ürünleri Türkiye'de

OUTWELL KAMP MALZEMELERİ

Outdoor malzemeleri alanında ilkleri üreten ve en iyisi olmak ve seçkin kamp ürünleri için her yıl ödül almak özel bir yetenek ve altyapı gerektirir.

Outwell’in konusunda dünya lideri olması konusundaki başarısı, ailelere açık havada yaşamanın tadını çıkarmaları için ilham verme arzusundan kaynaklanmaktadır. 

OUTWELL ÜRÜN GRUPLARI

  • Aile Çadırları
  • Kamp Çadırları
  • Şişme Çadırları
  • Gazebo bahçe Çadırları
  • Kamp Sandalyesi 
  • Uyku tulumu
  • Uyku matları ve şişme yataklar
  • Soğutucu portatif buz kutuları
  • Kapsamlı bir kamp aksesuarları yelpazesi
  • Araç Çadırları
  • Karavan Çadırları

OUTWELL EV KONFORU GARANTİLİ ÇADIRLAR!

Outwell, yüksek kaliteli ürünleriyle, ailelerin kamp tatillerinde istedikleri ev konforunu her zamankinden daha iyi çok yönlü tasarımlarla sunmaya devam ediyor. Tüm ailenin Outwell'e güvenebileceklerini bilerek açık havada güvenli bir şekilde yaşarken oyun oynayabilmelerini ve dinlenebilmelerini sağlamak için kamp yaşamının her yönü hayal gücü ve stille ele alınmıştır.

Kamp yapmanın herkes için olduğuna ve ailelere açık havada yaşamanın keyfini çıkarmaları için ilham vereceğine inanıyoruz. Pazara eksiksiz bir dizi yenilikçi, birinci sınıf ekipman getirerek, Avrupa'da aile kampçılığının geleceğini sürekli olarak şekillendiriyoruz. İskandinav tasarımının mirasını alan ve lider yenilikçi aile kamp markası olarak bilgimiz ve içgörümüz, unutulmaz açık hava anlarının temelini oluşturuyor.

İlham Verici 

Kampa gitmeniz ve açık havada yaşamanın keyfini çıkarmanız için size ilham vereceğiz.

İnovasyon 

Öncü yenilikçiler olarak, aile kampı ve açık hava yaşamının geleceğini şekillendirmeye devam ediyoruz.

Tasarım 

Tasarımda liderler olarak, normlara meydan okumaya ve çağdaş ürünler yaratmaya çalışıyoruz.

İşlevsellik 

Kullanım kolaylığı, pratiklik ve üstün konfor bizim için çok önemlidir. Ürünlerimizin kamp ve açık hava yaşamı için mükemmel bir temel oluşturmasını sağlıyoruz.

Kalite 

En iyi malzemeleri seçerek ve sürekli testler yaparak beklentileri karşılayan ve aşan ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz.

Unutulmaz Anlar 

Zamanın değerli olduğuna saygı duyuyoruz ve kaliteli zamanınızı yaşamanız için doğru ortamı yaratmaya tutkuyla çalışıyoruz.

Normlara meydan okuyan ve beklentileri aşan üstün yenilikçi kamp malzemeleri tasarlayarak, sürekli olarak kampçılığının geleceğini şekillendiriyor ve kampçılara keyifli bir açık hava hayatı yaşamaları ve unutulmaz kamp ve doğa anları yaratmaları için ilham veren en kaliteli doğa ve kamp ekipmanları üretmektedir.

Outwell Outdoor 1984 yılında Danimarka'da kurulmuştur. Herkesin hayatında en az bir kez açık havada yaşamanın keyfini yaşaması gerektiğine inanıcı ve açık havaya olan tutkular, unutulmaz anlara ilham veriyor. Beklentilerin üzerinde ve ötesinde performans göstermelerini sağlamak için en yüksek standartlarda yenilikçi, fonksiyonel Premium ürünler tasarlıyor, üretmektedir. 

Outwell. Genellikle taklit edildi, asla daha iyi olmadı!

İskandinav tarzı ve kalitesinin birleştiği Outwell ürün grupları içinde Ebeveyn Yatak Odalı ev konforunda çadırlar, uyku sistemleri matlar ve çığır açan uyku tulumu tasarımından heyecan verici kamp sandalyesi koleksiyonuna kadar, kampçının beklentilerini karşılamak, aşmak ve genişletmek için konsept, renk ve tasarımla uyum içinde çalışmak üzere kumaşlar, malzemeler ve bileşenler içermektedir.

kamp ekipmanları koleksiyonları, aile kampçıları için ev konforundan ev çıtasını yeni seviyelere yükseltmek için tasarlanmıştır.

Outwell Kamp Aksesuarları

Çadırlardan su ısıtıcılara, çok çeşitli kamp lambalarına kadar kullanışlı kamp malzemeleri

Açık Havada Unutulmaz Aile Anları 

Dünyanın en seçkin outdoor markalarından olan Outwell markasının, kalite garantisi ile satışa sunulan farklı fiyat seçenekleri arasında kolayca tercih yapabileceğiniz Outwell Camp markası ürünlerinde yeni sezon tasarımlar ile zengin ve işlevsel ürünleri ile vazgeçilmez bir koleksiyon oluşturabilirsiniz.

30 yılı aşkın sektör tecrübesi, takım ruhuyla çalışan ekibiyle, İstanbul’da kurulan Oksijen Doğa Sporları iç ve dış Tic. Ltd. Şti bugün pek çok dünya markasının Türkiye Distiribütörü ve toptancısı, Arge merkezi, seçkin bayi ağı, uzman teknik ekibi, ile yüksek standartlarda yenilikçi, işlevsel, Doğa Sporları ve günlük hayatta kullanılabilen ürünler tasarlıyor, üretiyor ve tedarik ediyoruz.

Online mağazamız oxyoutdoor.com, sattığı markaların yetkili satıcısıdır. Oxyoutdoor.com' da satışa sunulan tüm markalar ve ürünler %100 orijinaldir.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.