Easy Camp Kamp Malzemeleri Türkiye'de

20-04-2023 03:27
Easy Camp Kamp Malzemeleri Türkiye'de

EASY CAMP

Easy Camp, her türlü doğa tutkunu için yüksek kaliteli, uygun fiyatlı kamp malzemeleri tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış konusunda dünyanın en büyük firması olan bir Danimarka markadır.

İster profesyonel bir kampçı veya yeni başlıyor olun, Easy Camp size, bir sonraki kamp maceranızda unutulmaz anlar yaşamak için ihtiyacınız olan tüm kamp ve doğa ekipmanlarına sahip çok geniş bir koleksiyon sunmaktadır.

Kompakt ve hafif çadırlardan rahat ve konforlu uyku tulumlarına kadar Easy Camp, dış mekanların zorluklarına dayanacak şekilde tasarlanmış pratik ve işlevsel ürünler sunar.

Sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyeti taahhüdü ile Easy Camp, insanların dışarı çıkmasına, doğayı keşfetmesine ve ömür boyu sürecek anılar yaratmasına yardımcı olmaya kendini adamıştır.

Öyleyse neden bekliyorsunuz? kamp malzemeleri listesi hazırla Paketinizi alın ve Easy Camp ile yola çıkın.

Easy Camp'te açık havayı herkes için kolaylaştırmak istiyoruz - yaşam özgürlüğünün tadını çıkarabileceğiniz eğlenceli, canlı bir ortam. Önemli olan tecrübedir ve amacımız, değer ve kalite parametrelerinde, kullanımı ve anlaşılması kolay, modern, fonksiyonel ürünler yaratarak hayalleri gerçeğe dönüştürmektir. Outdoor aktivitelerinizde kullanacağınız Çarpıcı ve akıllı tasarımlar ekleyerek, kampçıların doğal dünyanın enerjisini kucaklayarak çağdaş bir tarzda açık havada hayatı dolu dolu yaşamalarına yardımcı oluyoruz.

Easy Camp kamp malzemeleri ile:

Festivaller, etkinlikler, tatiller, kamp maceraları veya sahilde kamp sandalyesi ile oturmak gibi pek çok aktivite yapabilirsiniz.

• Açıkça tanımlanmış bir bütçe dahilinde kamp yapmak isteyen ancak yine de uygun performans konforunu ve stilini arzulayan kişiler.

Easy Camp Çadır Kolleksiyonu

Yen sezon için sunduğumuz beş serimize dokuz yeni çadır ve Utility serimize eklemeler yapıyoruz.

Yürüyüş, pedal çevirme, kürek çekme veya motor tadını çıkarma, sunulan GO çadırlarda stil, ağırlık ve küçük paketlenmiş çadır konusunda zengin bir çeşitliliğe sahiptir.

Geminga 100 Compact , Energy 200 Compact ve Vega 300 Compact , bir bisikletçinin hayatını daha rahat hale getirmek için eklenen pratik özelliklerle birlikte özellikle bisiklete uygun paketleme için tasarlanmıştır.

Glamping çadır, kolleksiyonu açık havada kişisel ifadeye izin veren eğlenceli çadırlar ararken daha da fazla seçenek için karışıma Moonlight Bell ve Moonlight Cabin  ve en çok satan Glamping çadır olan Moonlight Yurt ile pek çok seçenek içermektedir.

Aile çadırı için en geniş çeşide sahip marka olan Easy Camp  koleksiyonuna Edendale 400 ve 500 ile Palmdale 800 Lux, aile kampı fırsatlarını, hayatın günlük stresinden uzak, sorunsuz bir temel sağlayan özellikler ve geniş  yaşam alanı sunan çadırlar ile genişletiyor.

Araç Çadırı Easy camp araç çadırları çok zengin içerikler ile tüketicilere sunulmaktadır. Panelvan ve SUV araç çadırları  koleksiyon içinde önemli yer almaktadır.

Uyku Tulumu

Dünyanın en çok satan uyku tulumları ile tanışın. Easy Camp uyku tulumu yüksek kalite, gerçek ısı değerleri, doğa ve insana saygılı üretim ve uyku tulumu fiyat performans kategorisinde bir numaradır.

Kamp Sandalyesi Easy camp kamp sandalyeleri çok zengin içerikler ile tüketicilere sunulmaktadır, ister sahilde sandalyeniz ile oturun, isterseniz bahçenizde veya piknikte, onlarca işlevsel ve uygun fiyatlı kamp sandalyesi kolleksiyonu içinde kendinize uygun bir ürün mutlaka bulacaksınız.

Plaj Sandalyesi Easy Camp plaj sandalyesi zengin çeşit yüksek kalite ve sağlamlık ile farklı bir deneyim konforu sunuyor.

Kamp Mutfağı, Easy Camp kamp mutfağı ürünleri ile kamp ocağı, kamp çatal kaşık seti, kamp tenceresi veya diğer mutfak ürünlerini tüketicilerle en uygun fiyata sunuyor.

Dünyanın en seçkin outdoor markalarından olan Easy Camp markasının, kalite garantisi ile satışa sunulan farklı fiyat seçenekleri arasında kolayca tercih yapabileceğiniz Easy Camp markası ürünlerinde yeni sezon tasarımlar ile zengin ve işlevsel ürünleri ile vazgeçilmez bir koleksiyon oluşturabilirsiniz.

30 yılı aşkın sektör tecrübesi, takım ruhuyla çalışan ekibiyle, İstanbul’da kurulan Oksijen Doğa Sporları iç ve dış Tic. Ltd. Şti bugün pek çok dünya markasının Türkiye Distiribütörü ve toptancısı, Arge merkezi, seçkin bayi ağı, uzman teknik ekibi, ile yüksek standartlarda yenilikçi, işlevsel, Doğa Sporları ve günlük hayatta kullanılabilen ürünler tasarlıyor, üretiyor ve tedarik ediyoruz.

Online mağazamız oxyoutdoor.com, sattığı markaların yetkili satıcısıdır. Oxyoutdoor.com' da satışa sunulan tüm markalar ve ürünler %100 orijinaldir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.